El Teatre Payà acollirà aquest divendres a les 22 hores el concert de presentació de la nova associació Borriana Big Band. Una formació que "arriba per quedar-se", i que aquest divendres estrenaran el seu projecte al Teatre Payà amb entrada gratuïta, sota la batuta de Juanjo Carratalà.

La formació musical de la localitat ha preparat un concert que constarà de 80 minuts amb tres parts ben diferenciades. La primera tractarà de la música clàssica de big band, són el swing com a protagonista, i temes de Sinatra, la segona part girarà cap a la música llatina i la fusió que s'ha viscut en els últims temps, amb mambos que aporten més espectacularitat, i finalment, la música moderna com el soul i el funk. Una gran posada en escena perquè la gent sàpiga que som capaços a Borriana.

Juanjo Carratalà i José Ramón Gavara són els encarregats de liderar la nova agrupació musical, amb la qual "pretenem donar cabuda a un tipus de música que està molt de moda, i que molts músics de la ciutat tenen ganes de practicar". Així, la formació ja porta uns mesos d'assajos per poder realitzar el proper divendres, 22 de desembre el concert presentació. "Assajos amb gran part de músics de la localitat, perquè pensem que és important que es sumen com més millor".

L'edil de Cultura, Vicent Granel, ha animat a la gent a que s'arrime a conèixer la nova formació, ja que "es tracta d'oferir música en directe de la millor qualitat, i gratuïta, perquè la gent de Borriana puga gaudir amb les dates properes al nadal", ha explicat l'edil. L'agrupació musical es presentarà en societat aquesta setmana, però té en ment realitzar un projecte a llarg termini per a què es vaja instaurant aquest tipus de música a la localitat.