jornadas gratuitas de baile en la LLar Fallera de Burriana
regresa el baile a la LLar Fallera de Burriana para el otoño
  • - Els dies 17 i 24 de setembre, la ciutadania podrà gaudir de balls de saló, llatins i ball en línia a la Llar Fallera


Les persones amants del ball tornaran a gaudir de jornades gratuïtes de ball en les instal·lacions de la Llar de Borriana, organitzades per l'Ajuntament a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, i per l'associació borrianenca Ball i més.

Aquestes jornades d'oci, que van vore la llum el mes de febrer passat, han comptant amb diverses sessions més a causa de l'èxit d'assistència obtingut. Al llarg de l'estiu les sessions es van celebrar a la platja, però ara, amb l'arribada de la tardor, tornen al seu lloc d'origen, la llar fallera.

El responsable de Participació Ciutadana, Hilario Usó, ha explicat que aquesta iniciativa de ball aporta “bons moments d'oci a la ciutadania, i ja s'estan convertint en tot un clàssic“, i ha puntualitzat que ballar “no sols és divertit, sinó que a més produeix múltiples beneficis per a la salut física, mental, emocional i social”.

D’aquesta manera, Hilario Usó ha indicat que per als dissabtes 17 i 24 de setembre tindrà lloc a les 20.30 hores una masterclass de ball en línia i, posteriorment, hi haurà un sopar de pa i porta i ball amb discomòbil des de les 23 hores i fins a les 2 de la matinada.

L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament permès. Les persones assistents hauran de portar el sopar i la beguda, ja que no hi haurà servei de cafeteria. Aquelles persones que no desitgen participar en el pa i porta també poden assistir a ballar a partir de les 23 hores.