Burriana 01.12.23.- L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor d'Obra Pública, Juan Canós, i el regidor de Via Pública, Mario Trullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en la zona del Col·legi Villa Fátima, per la qual cosa també ha acudit el director del centre.

Entre les peticions veïnals que han pogut escoltar, es troben la d'instal·lar guals elevats i controls per a reduir la velocitat dels vehicles que circulen des de la Ronda Del Músico Ibáñez, solucionar el desnivell central de la ronda, així com millorar el sistema de drenatge per a evitar inundacions davant forts episodis de pluja i incrementar les zones d'aparcament mitjançant la delimitació amb línies blanques per a possibilitar l'aparcament en bateria.

Els veïns de la zona a més exigeixen control i sancions tant per a aquells vehicles aparcats de manera incorrecta, com per als ciutadans incívics que no netegen les deposicions de la seua mascota en la via pública, ja que és una zona prou transitada pels xiquets que acudeixen al col·legi i gent major.

També, han traslladat al consistori els seus desitjos que es facen tasques de neteja i adequació en els solars confrontants al col·legi, per qüestions de salubritat, a causa de la vegetació descontrolada i les plagues de rates i insectes, i que es finalitze la unitat d'execució, denominada B2, paralitzada des de fa anys i que envolta el barri.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.