Burriana (19.04.24).-L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat per l'edil de Via Pública, Mario Trullen i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, han continuat aquest divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En aquesta ocasió ha tingut lloc en la Plaça Manuel Sanchis Guarner.

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde es troben les d'arreglar la deterioració d'algunes jardineres, així com d'alguna vorera que dificulta el pas per a vianants en aquesta zona. També, a causa de l'enderrocament d'un habitatge i al pas d'un camió, uns cables telefònics havien quedat solts o en suspensió a baixa altura, per la qual cosa han sol·licitat al primer edil la retirada d'aquests. Durant eixe mateix matí, operaris de Via Pública han acudit amb una grua per a col·locar aquests cables i retirar els que no donaven cap mena de servei a la ciutadania.

Durant la visita, els veïns de la zona també han agraït la labor del Consistori en la neteja de la plaça durant el Pla Integral iniciat aquesta legislatura.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs