02.03.24 (Burriana). Durant la vesprada d'ahir, el Teatre Payá va acollir l'espectacle “Etern Mecano”, un tribut simfònic al mític grup més icònic del pop espanyol dels anys 80 i 90, de la mà de la Banda Simfònica de l´AFB i els cantants Laia Benaches, Aisha Bordes i Ángel Bellido de Infinity Produccions, organitzat per la regidoria de Cultura.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, afirma que "Burriana està responent de manera molt positiva a la nova oferta cultural que la regidoria de Cultura estem proposant a la nostra ciutat. El Teatre Payá ofereix als artistes un ventall de possibilitats molt extens gràcies a la seua excel·lent fitxa tècnica, aquest avantatge ens permet fer atractiu el Teatre a taquilla portant en cartellera a les grans companyies. Continuem treballant per a fer de Burriana un referent cultural de qualitat artística."

 

Els centenars de persones que van omplir el Teatre Payá es van emocionar i van ballar amb les cançons de la banda madrilenya que són referència en el pop espanyol com «Em vaig colar en una festa», «Maquillatge», «Dona contra dona», «Cruz de navalles» o «No hi ha marxa a Nova York», entre altres.