Burriana (28.02.29) .-El mòdul d'obra del Taller d'Ocupació “Riu Anna IV” de l'Ajuntament de Burriana, en col·laboració amb LABORA, han iniciat les tasques de reparació de deficiències en el "trencadís" d'algunes zones de Via Pública del municipi.

 

Estos treballs es realitzaran per fases; entre elles es troben les illetes de la Plaça 9 d’Octubre, el Centre Social Antonio Pastor i la part del mur del riu que es troba en la Plaça de la Fira. Per a les reparacions en les altres zones de mur, es farà ús de materials ceràmics amb la mateixa tonalitat però s'executarà seguint un altre patró, a causa de la falta d'existències del material de revestiment original.

 

Este matí, la regidora de Polítiques actives d'ocupació, Suni Fandos, juntament amb l'edil de Via Pública, Mario Trullen, han visitat les primeres actuacions en el mur del riu de la zona de la Plaça de la Fira. Al seu torn, el mòdul de pintura, ha fet tasques similars a les aules i la zona exterior de les instal·lacions del Taller d'Ocupació, situat en l'antic escorxador.

 

Este projecte pretén garantir un treball efectiu mitjançant la formació professional adequada a l'ocupació a exercir, facilitant així la inserció laboral.