02.02.24 (Burriana). – La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana aposta per espectacles de qualitat dins de les festes patronals de Sant BlaI i ha programat per a diumenge que ve 4 de febrer a les 19 h en el Teatre Payá l'espectacle We love Rock de la prestigiosa companyia Yllana.

 

Tres veus, una banda de rock, quatre ballarins i un vast oceà de sensacions per davant, en un espectacle on el públic, a més de vibrar amb les millors cançons de la història del rock, podrà participar activament per a crear el concert de les seues vides. Sonaran cançons de Chuck Berry, Bon Jovi, AC/DC, Van Halen, The Beatles, Bruce Springteen, The Rolling Stones, Scorpions, Nirvana, Europe o Aerosmith, bandes sonores de tota una època. We love Rock és un espectacle-concerte-tribut que partint de la mirada d'un locutor de ràdio -un navegant de les ones-, realitza un emotiu viatge per alguns dels temes mítics que han alimentat la memòria col·lectiva de generacions i generacions d'amants del rock.

 

Un espectacle made in Yllana en el qual l'humor, la música, la diversió, la nostàlgia, la fantasia i la participació del públic (a 33, 45 o 2000 revolucions per minut), faran les delícies dels qui han dedicat bona part de la seua vida a transcendir el temps i l'espai pegats a una ràdio, a un tocadiscs o a la seua llista de reproducció preferida.

 

El preu de les entrades serà de 10 euros en platea i 8 euros en les butaques d'amfiteatre, amb els pertinents descomptes del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental. Les entrades anticipades es poden adquirir en entradadirecta.com i en Buraudio (Escorredor, 58) els dimarts de 10 a 13 h i dimecres i dijous de 17 a 19 h. En les taquilles del teatre es podran adquirir una hora abans de la funció.