Burriana (22.01.24).-La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Susana Camarero, ha visitat el Centre Específic per a Persones amb Malaltia Mental Crònica ‘Sant Martí de Porres’ de Burriana, on ha destacat que per al Govern valencià l'atenció a la salut mental és una qüestió prioritària.

La vicepresidenta, que ha estat acompanyada durant la visita per l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, els diputats autonòmics Salvador Aguilella i Verónica Marcos, el regidor de Via Pública, Mario Trullen i el fundador Insoeme, Pablo Ribes, ha mantingut una trobada amb els responsables i professionals que treballen en les instal·lacions, als quals ha agraït la seua labor, al mateix temps que ha assegurat que des de la Conselleria de Serveis Socials es treballa per a oferir “la millor atenció a totes les persones usuàries, així com el suport i les prestacions adequades”.

El Centre Específic per a Persones amb Malaltia Mental Crònica ‘Sant Martí de Porres’ acull malalts mentals crònics que no requereixen hospitalització. Va ser inaugurat el passat 6 de juny de 2023. Disposa de 2 mòduls amb 40 places cadascun i és el centre amb més places de la província de Castelló.

Es tracta d'un centre obert i flexible, que compta amb 55 usuaris que són atesos mitjançant programes individualitzats de rehabilitació i teràpies grupals i individuals, amb l'objectiu de contribuir a la seua reinserció psicosocial.