• Els burrianencs escriuen de pròpia mà els arguments per a visitar la ciutat als assistents de FITUR 2024

Burriana (19.01.24).- L'ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Turisme, liderada per Noelia Peris, ha organitzat la campanya de FITUR 2024 per a atraure visitants i fomentar el turisme en el municipi. L'acte de presentació, que tindrà lloc dimecres que ve 24 de gener a Madrid, al qual acudirà l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, donarà protagonisme al conjunt de la societat burrianenca, ja que seran els propis ciutadans els encarregats de traslladar als assistents de la fira turística les raons i els arguments per a visitar Burriana, mitjançant missatges escrits de pròpia mà i introduïts en botelles que podran emportar-se els assistents de la fira.

En aquesta original acció per a escriure els missatges de les botelles, han participat els centres educatius, residències de majors, així com transeünts voluntaris a l'atzar que han redactat els motius pels quals caldria visitar Borriana. Una campanya que ha recollit escrits i sensibilitats en molts racons de la ciutat com el mercat municipal, el centre històric i que s'han anat guardant durant diversos mesos abans de l'inici de FITUR 2024. “Qui millor que el propi poble de Burriana per a explicar el potencial turístic de la nostra ciutat, platges, restaurants, monuments i museus”, ha valorat la regidor de Turisme Noelia Peris.

A més, els recipients que arribaran a l'estand del municipi tindran arena de la platja, posant de manifest la rellevància i qualitat de les platges de Burriana, així com la seua relació històrica amb la mar mediterrània i el seu port. D'aquesta manera, els assistents que recullen una botella a Madrid amb un missatge d'un ciutadà, tindran un compte arrere d'un any per a visitar la localitat, representada per rellotges d'arena que es repartiran durant la presentació. Durant eixe període de 365 dies, els visitants podran presentar-se en l'oficina de Turisme per a recollir un record del municipi, conéixer a la persona protagonista del missatge de la botella i retornar l'arena a la platja de Burriana.

Un conjunt d'accions publicitàries que, a més d'explicar l'enorme oferta en turisme esportiu, cultural i gastronòmica que alberga la ciutat, també aportarà una experiència diferent i més personal de l'oberta i acollidora que és la societat burrianenca.

“L'objectiu principal d'aquesta campanya és oferir un producte turístic diferenciat de la resta de municipis costaners de la Comunitat Valenciana i intentar establir una connexió especial entre els assistents a FITUR amb Burriana”, ha explicat Peris, qui ha valorat que “ningú pot transmetre millor els motius de vindre a visitar-nos i entendre la nostra actitud mediterrània, que és l'essència de Burriana, que aquells que han decidit viure i establir el seu projecte de vida a la nostra ciutat”.