Les plaques solars suposaran un estalvi estimat de quasi 80.000 euros anuals en la factura de la llum i reduiran el consum energètic en un 80%

Burriana (16.01.24).- La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Burriana, liderada per Fran Capdevila, ha culminat la instal·lació de les plaques fotovoltaiques de la piscina municipal. Així, amb les plaques solars en funcionament s'estalviaran quasi 80.000 euros anuals en la factura de llum i es reduirà el consum energètic en un 80%.

La instal·lació de les plaques d'energia renovable ha suposat una inversió de 134.430,24 euros, que ha sigut cofinançada al 50%, entre Consistori i fons europeus de desenvolupament urbà sostenible EDUSI que, sumat a les plaques solars de la piscina municipal, també s'instal·laran pròximament en els edificis de la Policia Local i el Mercat Municipal.

“Aquest equip de Govern està compromés amb millorar la sostenibilitat i l'eficiència energètica de cada racó de la seua ciutat”, ha valorat el regidor d'Esports, Fran Capdevila, qui ha explicat que “la col·locació de les plaques solars suposarà un estalvi important per a tots els veïns, com també ho va ser la renovació de la lluminària del camp de futbol del Llombai”.