El nou parc caní estarà allunyat dels habitatges per a evitar les molèsties ocasionades durant els últims anys als residents de la zona

Burriana (15.01.24).- L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Obres Públiques, liderada per l'edil Juan Canós, ha iniciat el trasllat de l'actual parc caní, situat en Plaza de l’Hereu, a una nova ubicació en l'Avinguda del Transport. Una iniciativa sorgida després de múltiples queixes presentades per diverses comunitats de propietaris de l'Avinguda Nules.

Els principals arguments i demandes que els veïns van traslladar a l'ajuntament durant l'anterior legislatura van ser les contínues molèsties que genera tindre el parc caní a escassos metres dels habitatges, incloent-hi les males olors i entrada contínua de pols en els habitatges, juntament amb sorolls constants i lladrucs a altes hores de la matinada que impedeixen el descans dels residents de la zona. A més, el mal funcionament de la font que subministra aigua als animals ha provocat la proliferació de mosquits.

Les actuacions per a la dotació del nou parc caní està previst que acaben a la fi del pròxim mes de març, i una vegada estiga en funcionament, es procedirà al desmantellament de l'actual instal·lació situada en Plaza de l’Hereu.

“Després de cinc anys d'orelles sordes de l'Ajuntament als veïns afectats, aquest equip de Govern traslladarà el parc caní a una zona, en l'avinguda Transport, que permeta el descans dels veïns i acabe amb les molèsties generades durant aquest temps”, ha valorat el regidor d'Obres Públiques, Juan Canós.