Entre les actuacions, destaca la renovació de la vorera de la zona del cementeri vell juntament amb la substitució i reparacions de la teulada de diverses zones amb desperfectes

Burriana (12.01.24).- L'Ajuntament de Burriana, a través de la Regidoria de Cementeri liderada per Mario Trullen, realitzarà reparacions en el Cementeri Municipal amb una inversió d'al voltant de 116.000 euros. Entre les actuacions que s'emportaran acabe destaca la renovació de 400 m² de vorera, en el quadrant 2, situat en la zona del cementeri vell, juntament amb 70 metres lineals de reparacions en la teulada del grup nou, relatiu al cementeri La Barraca. A més, està previst la substitució de la coberta metàl·lica, per una d'obra i teules, per a aconseguir major resistència i durabilitat.

Aquestes actuacions, així com les obres per a l'ampliació amb la urbanització i construcció de 200 nínxols i 72 columbaris en el cementeri municipal, que comportaran una altra inversió de 299.971, euros, suposaran una important renovació de les infraestructures actuals i una resposta davant les necessitats d'una ciutat de l'envergadura i població de Burriana.

“Aquest equip de Govern està invertint a reparar i adequar totes les infraestructures municipals”, ha valorat el regidor de Cementeri, Mario Trullen, qui ha explicat que “entre l'ampliació i les reparacions l'ajuntament de Burriana en els pròxims mesos invertirà al voltant de 415.000 euros en el Cementeri Municipal”.