• El municipi ha obtingut fons procedents de Next Generation per ser la tercera localitat més ben puntuada en les bases convocades el passat 30 de maig per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Burriana (2.12.23).- L'Ajuntament de Burriana ha aconseguit 962.503 euros en ajudes per a renovar els contenidors de via pública i adquirir dos camions per a la recollida de bioresidus. Es tracta d'uns fons procedents de Next Generation, de les bases convocades el passat de 30 de maig, per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Constitueix una de les primeres decisions de l'actual equip de Govern referent a temes europeus, on el consistori haurà d'invertir aproximadament 240.000 euros, però suposarà a llarg termini una reducció en el contracte de recollida de residus amb l'empresa concessionària d'al voltant de 120.000 euros anuals.

Uns fons que resulten un suport econòmic i un baló d'oxigen per a continuar amb l'objectiu marcat des de l'equip de Govern de l'Ajuntament d'aconseguir una Burriana més neta.

“Burriana ha deixat passar molts trens i inversions en els últims anys”, ha valorat el regidor Via Pública, Mario Trullen, qui ha explicat que “estem donant la volta a esta situació aconseguint grans inversions per a transformar la nostra ciutat, com la depuradora, la major inversió de la Generalitat a Burriana, o estos fons Next Generation, que permetran renovar contenidors de via pública i adquirir dos camions per a la recollida de bioresidus amb una quantia important que no eixirà de la butxaca dels veïns”. “Ara Burriana, torna a ser gestionada amb visió de futur i sentit comú”, ha conclòs Trullen.