• Esta edició de la promoció gastronòmica, se celebrarà des de divendres que ve 1 de desembre fins al 17 de desembre per a gaudir les millors receptes de la ciutat

Burriana (29.11.23).-  L'Associació d'Hostaleria de Burriana, en col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament, presenten la pròxima edició de “las Jornadas de la Cuchara 2023”, que s'inauguraran este divendres 1 de desembre i es mantindran fins al 17 de desembre. Durant la primera quinzena del mes de desembre, els set restaurants participants oferiran plats tradicionals de cullera característics de la cuina local.

 

Enguany, les Jornades comptaran amb la participació dels restaurants de la localitat Flamingo Coffee, Bombora’s, Coppelia Bonica, Restaurante El Arenal, Club Nàutic de Burriana, Al natural y el Savarin. Tant els diferents menús de cada restaurant, com els horaris en els quals es podran degustar les diferents proposades culinàries, estaran disponibles en les xarxes socials tant de la Regidoria de Turisme com de la pròpia Associació d'Hostaleria, o telefonant als propis restaurants adherits.

 

Esta iniciativa, se suma al conjunt de campanyes d'ofertes gastronòmiques que l'Associació, en col·laboració amb el consistori, realitzen amb la finalitat de dinamitzar la cuina local i oferir propostes de qualitat, tal com succeeix en les Jornades del Coent, de la Taronja i del Polp, o la Ruta de la Tapa i la recient celebrada “Assaborint Burriana”.

 

“Des de l'Ajuntament sempre farem costat a la nostra hostaleria perquè són font de riquesa, formen part de la nostra identitat i són un reclam per a l'atraure visitants a Burriana”, ha explicat la regidor de Turisme, Noelia Peris, qui ha valorat que “las Jornadas de la Cuchara dinamitzaran l'economia local i deixaran un bon record de Burriana a tots els que ens visiten durant estos dies”.