El “Rallye Ciutat de Burriana” omplirà de vehicles clàssics la localitat el pròxim 28 d'octubre

La prova, que comença i finalitza a Burriana, es realitza a trànsit obert, tenint els participants i els seus vehicles, que respectar totes les lleis vigents del codi de circulació i no permetent superar els 50km/h.

Burriana (25.10.23).- Burriana celebra el “Rallye Ciutat de Burriana” que omplirà de vehicles clàssics la localitat el pròxim 28 d'octubre. L'esdeveniment, consisteix a recórrer una sèrie de trams preestablits d'un recorregut a les velocitats o mitjanes imposades per l'organització, prevalent l'exactitud en el pas per controls ocults i penalitzant l'endarreriment o avançament per estos. La prova es realitza a trànsit obert, tenint els participants i els seus vehicles, que respectar totes les lleis vigents del codi de circulació i no permetent superar els  50km/h.

L'organització de la prova és pel prestigiós Rallye Club Costa flor del taronger, recolzat en esta ocasió, pel club esportiu local Burriana Port Circuit. Tot això, queda emparat per la Federació Espanyola de Vehicles Antics, sent la quarta prova del Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana. En l'organització del ‘Rallye ciutat de Burriana’ estan implicades diverses entitats públiques a més del Consistori de Burriana, com són la Diputació de Castelló, la Policia Local de Burriana, Protecció Civil, Guàrdia Civil de Burriana, Guàrdia Civil de Trànsit i tots aquells ajuntaments pels quals transcorre l'esdeveniment, aproximadament una trentena. L'esdeveniment començarà i finalitzarà en la localitat de Burriana, i transcorrerà per més de 30 municipis de la Serra Espadà i Alt Millars per a tornar a reunir a tots els participants a la ciutat de Burriana amb l'exposició i la cerimònia de lliurament de trofeus.

“El ‘Rallye ciutat de Burriana’ serà el millor escenari per als amants del motor que podran gaudir d'estes joies automobilístiques i un dia especial en família. L'esdeveniment és una oportunitat perquè els visitants coneguen la nostra ciutat, gaudisquen de la nostra gastronomia omplint els restaurants i dinamitzen l'economia local dels nostres negocis”, ha valorat la regidora de Turisme, Noelia Peris.