Burriana (20.10.23).- L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb el regidor de Via Pública, Mario Trullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”.

En esta ocasió, ha tingut lloc en la zona de la Serratella-Els Arcs. Entre les peticions veïnals que ha pogut escoltar l'alcalde, l'estat dels camins particulars, la falta de la il·luminació i la recollida de fems. Així mateix, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí els ha traslladat la possibilitat d'urbanitzar sempre que hi haja un acord entre els veïns i els beneficis que portarà per a esta zona el trasllat de la depuradora per la decisió de la Generalitat de dotar a Borriana amb una nova. D'altra banda, l'alcalde els ha avançat que participarà en una taula redona, en el Congrés per la Regeneració de les Costes Espanyoles que se celebra este cap de setmana a Oropesa, i que defensarà per a Borriana una millor regulació de la costa i la creació d'un espigó en el tram més afectat per la regressió costanera, que se situa precisament a la Serratella-Els Arcs.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianenses