La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació assumeix el cost de les actuacions en el centre educatiu que ascendiran al voltant de 100.000 euros

 

Burriana (10.10.23).- L'Ajuntament de Burriana iniciarà les reparacions de la coberta del CEIP Roca i Alcaide, gràcies a una obra major d'emergència que serà assumida per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana, amb un cost d'al voltant de 100.000 euros. Un centre educatiu, que va patir de manera més accentuada els efectes negatius de les fortes precipitacions i ratxes de vent que es van donar en el municipi durant la rebentada tèrmica, i que va provocar el tancament del CEIP Francesc Roca i Alcaide suspenent les classes de manera temporal per motius de seguretat. Les obres, han sigut assignades a l'empresa recusen, i està previst que les actuacions s'inicien al llarg de la setmana vinent per a pal·liar els problemes de la teulada del CEIP Francesc Roca i Alcaide. Aquestes actuacions, tindran una duració d'aproximadament dos mesos.

“Des de l'Ajuntament de Burriana hem traslladat en tot moment a la Conselleria la necessitat i la urgència d'escometre les reparacions en la coberta del CEIP Francesc Roca i Alcaide per a garantir la seguretat i millorar la qualitat de les nostres infraestructures educatives. Des de l'equip de Govern volem agrair el compromís i la urgència mostrada per la Conselleria donant una solució en temps rècord i sense cap cost per a les arques municipals de Burriana”, ha valorat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell.