• L'esdeveniment començarà i finalitzarà en la localitat, transcorrent per diversos municipis de la província, respectant les lleis vigents del codi de circulació

 

Burriana (16.09.23).- Burriana celebrarà un rallye de vehicles clàssics el pròxim 28 d'octubre que començarà i finalitzarà en la localitat. El recorregut transcorrerà per diversos municipis de la Serra Espadán i l'Alt Millars. Una vegada finalitze el recorregut hi haurà una exposició de vehicles històrics i es farà lliurament dels trofeus.

El rallye es disputarà en trànsit obert, tots els participants hauran de respectar les lleis vigents del codi de circulació i compartint escenari amb la resta de conductors. Una forma original de compartir els mítics i espectaculars cotxes antics que estaran abast de tots, pels carrers de Borriana. L'organització del rallye la formen dos clubs, Rallye Club Costa Azahar i Burriana Port Circuit, emparats per la Federació Espanyola de Vehicles Antics (FEVA). En l'organització del ‘Rallye Ciutat de Burriana’ estan implicades diverses entitats públiques a més del Consistori, com són la Diputació de Castelló, la Policia Local de Burriana, Protecció Civil, Guàrdia Civil de Trànsit i tots aquells ajuntaments dels aproximadament trenta municipis pels quals transcorre l'esdeveniment.

“El ‘Rallye Ciutat de Burriana’ serà un dia festiu per a tots els amants dels cotxes clàssics que vulguen acostar-se a veure les diferents joies automobilístiques que participaran en la carrera. Un esdeveniment que comença i finalitza a Burriana, que atraurà visitants al municipi i donarà visibilitat als nostres llocs més emblemàtics”, ha valorat la regidor de Turisme, Noelia Perís.