La sessió també s'ha celebrat amb motiu de la modificació en el Contracte Programa 2021-2024 al costat de la Conselleria d'Igualtat

Burriana (10.08.23).- L'Ajuntament de Burriana ha celebrat un ple extraordinari aquest dijous en el qual s'ha ratificat la renúncia d'Eva Suárez a l'acta de regidor pel seu nomenament com a directora general d'Atenció Primària en la Conselleria de Sanitat. En el seu lloc, es nomenarà en el pròxim ple ordinari a Fran Capdevila Traver.

La sessió també ha aprovat una addenda al Contracte Programa, tramitada per la vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'entitat local, per a la col·laboració interadministrativa i financera en matèria de serveis socials per a l'exercici 2023-2024. Aquesta inclou la modificació dels mòduls de finançament i retribucions de les figures professionals de tècnics (A1 i A2), assessors jurídics, tècnics d'inserció social, personal administratiu, agents d'igualtat i promotor/a d'igualtat.

D'aquesta manera, s'han incrementat les quanties en el cas dels tècnics, que passen de 31.000 a 33.000 euros, dels quals la Generalitat finança el 92% i el consistori un 8% i, d'altra banda, s'ha canviat el finançament de la resta de personal, pertanyent el 100% a la GVA.