El cap del Consell ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, i l'equip de govern per a comentar propostes i inversions futures per a la millora de la ciutat

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha visitat l'Ajuntament de Burriana acompanyat per l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, i membres de la corporació municipal. La cita ha transcorregut una hora abans de conducta amb la visita protocol·lària a les instal·lacions del festival Arenal Sound celebrat a la platja burrianense.

Mazón ha mantingut una reunió de treball juntament amb l'alcalde i l'equip de govern en la qual s'han repassat les propostes i inversions previstes per a un futur pròxim, totes elles sota l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Burriana. Després d'això, el cap del Consell ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Burriana.

“Per a Burriana és un honor rebre al president de la Generalitat, Carlos Mazón, al nostre Ajuntament i molt important per a nosaltres que mostre el seu interés per conéixer de primera mà quines són les necessitats de la ciutat i els projectes que estan per vindre”, ha comentat Monferrer.