- Les acreditacions ja es poden sol·licitar en la central de la Policia Local fins al pròxim 28 de juliol, en horari de 10.30 a 14 hores

 

L'Ajuntament de Burriana dona prioritat i àmplia les zones d'aparcament per a veïns amb motiu del festival Arenal Sound 2023, amb l'objectiu de facilitar i garantir la màxima comoditat als residents durant el desenvolupament de l'esdeveniment.

Després de l'escolta activa als veïns, es dupliquen els llocs d'estacionament i es prioritza l'aparcament per a residents millorant la ubicació en les zones del Grau/Malva-rosa i del Port. A més, s'ha delimitat una zona d'estacionament per a motos enfront de l'Hotel Aloha i una zona d'estacionament per a taxis enfront de Merca Platja.

En aquest sentit, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferer, ha afirmat que des de l'equip de govern “s'està treballant activament per a garantir el benestar i la comoditat de tots els veïns durant el festival Arenal Sound 2023”. “Volem que els veïns se senten recolzats i còmodes, i aquesta mesura d'ampliació de zones d'estacionament és un pas important en aqueixa direcció”, ha afegit.

 

Acreditacions

Per a obtindre les acreditacions necessàries, els veïns podran dirigir-se a la central de la Policia Local de Burriana, fins al 28 de juliol, en horari de 10.30 a 14 hores. S'atorgaran acreditacions per a un màxim de dos vehicles per sol·licitud i residència.

Aquells veïns que hagen sol·licitat les acreditacions de la zona Grau/Malva-rosa en anys anteriors podran renovar-les. La recollida pot realitzar-se en persona, en la central de policia, o per enviament electrònic, després de comprovar que les dades del sol·licitant figuren en el registre de la Policia Local. Per a més informació, poden contactar al 964 513 311.

En el cas de sol·licitar l'acreditació per primera vegada, es requerirà un document que acredite la residència en la zona d'influència, com un rebut de l'aigua, llum, telèfon, contracte de lloguer o un altre.

En la zona del Grau/Malva-rosa, els veïns de la zona d'influència delimitada entre la carretera del Grau, des del número 1 al número 45 (només imparells), l'Avinguda Mediterrània des del número 104 (carrer Tales) fins al número 175 (Grau) i l'Avinguda Cañada Blanch (des de la carretera del Grau a carrer Tales), podran beneficiar-se d'aquestes acreditacions.

En quant a la zona del Port, els veïns de la zona d'influència delimitada entre l'avinguda Jaime Chicharro (entre la rotonda del port i l'avinguda Cañada Blanch), l'avinguda Cañada Blanch (entre l'avinguda Jaime Chicharro i el carrer Menorca), l'avinguda de la Mediterrània des del número 1 al 35 i el carrer Menorca des de l'avinguda Cañada Blanch fins a l'avinguda de la Mediterrània, podran sol·licitar les acreditacions.

En aquest cas, es requerirà un document que acredite la residència en la zona d'influència, com un rebut de l'aigua, llum, telèfon, contracte de lloguer o un altre.