Durant la celebració del festival es distribueixen cartells en els quals s'insisteix que “Un no és un no” en al·lusió a les agressions sexuals encobertes com a flirteig

En els últims anys s'ha detectat un augment de les agressions sexuals en contextos festius, o almenys, la visibilització del problema ha estat major que anteriorment, la qual cosa ha portat a organitzadors de grans esdeveniments i institucions públiques a iniciar campanyes per lluitar contra aquest tipus de delictes. Així, l'eslògan o la campanya amb una major difusió i impacte a nivell social s'ha centrat a deixar clar que la llibertat individual està per sobre de qualsevol altre precepte. D'altra banda, “la percepció, tant en homes com en dones, sobre quin tipus d'accions són una agressió sexual és molt baixa. Generalment els joves normalitzen certes situacions en considerar-les part del flirteig o del propi entorn de la nit.” tal com indica l'Informe Noctámbul@s, destinat a analitzar la relació entre el consum de drogues i els abusos sexuals en contextos d'oci nocturn. Per això, amb motiu de la celebració de l'Arenal Sound, la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Borriana ha engegat una campanya de sensibilització i prevenció d'agressions sexuals amb el lema: “Per un festival lliure d'agressions sexistes: UN NO ÉS UN NO”.
És un fet que als espais d'oci també es manifesta la desigualtat establerta social i culturalment entre dones i homes, de manera que es justifiquen i toleren comportaments sexuals que suposen un atac a la llibertat de les dones. Per això, amb frases com: “No et passis, assetjar no és lligar” “Presta ajuda, no siguis còmplice.” “Ni les aglomeracions ni l'alcohol són excuses.” “En festes no tot val”, es pretén cridar l'atenció sobre comportaments que vulneren la llibertat i la intimitat de les persones, especialment de les dones.
L'objectiu és conscienciar als joves, de manera que xiques i xics puguin gaudir per igual de la festa, fomentant relacions basades en el respecte a la llibertat i drets de totes les persones.
Durant les jornades prèvies a l'inici de la celebració de l'Arenal Sound a Borriana, s'ha repartit un tiratge complet de cartells que es col·locaran als voltants dels recintes de concerts i les zones de càmping. A través del lema “Un No és un No” que apareix en gran tamany en cadascun dels cartells es pretén seguir conscienciant als milers de joves que acudeixen al festival perquè no es produeixin agressions de cap tipus durant la seva celebració.