El noranta per cent dels autobusos organitzats per al trasllat fins a Borriana dels assistents ja ha realitzat els trajectes sense problemes de cues o esperes per accedir a la zona marítima

L'Arenal Sound ja ha arrencat la seua setena edició a Borriana amb la celebració de les festes prèvies que tenen lloc en el Inside Stage i en el Pool Stage situats a la zona portuària de la ciutat. Durant les dues jornades inaugurals del 2 i 3 d'agost, l'activitat se centrarà a la zona de la piscina i l'escenari del Port, per on avui mateix passaran ja alguns dels dj's més reconeixibles del panorama actual. Durant la primera de les jornades de festival, el dispositiu tant de seguretat com de prevenció i control del tràfic ja ha indicat que l'absència d'incidències ha estat la nota predominant. Segons han indicat tant les forces i cossos de seguretat que treballen en el dispositiu com la mateixa organització, més de 20.000 persones ja han passat per les taquilles per recollir les seves polseres o acreditacions sense que s'hagen registrat cues o aglomeracions com en alguna de les edicions anteriors. De fet, s'ha avançat diverses hores l'obertura de les taquilles per evitar, tal com s'ha aconseguit, les esperes per recollir les acreditacions que donen dret a entrar tant en el recinte de festivals com a les diferents zones de càmping.
Segons ha explicat el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Borriana, Javier Gual, “durant tot el matí hem realitzat les últimes revisions a les diferents instal·lacions del festival, i les més de 20.000 persones que avui ja han arribat a Borriana han pogut accedir sense problemes ni incidències destacables”. Segons les dades oferides per la mateixa organització, pràcticament la meitat dels sounders que ja estan a Borriana “han arribat amb els autobusos programats. Dels més de dos-cents que portaran als assistents al festival, el noranta per cent ja ha realitzat els seus trajectes sense cap problema ni de retards ni de cues per accedir a la zona marítima”.
D'altra banda, el regidor Javier Gual, també ha confirmat que els controls que realitza la Policia Autonòmica en col·laboració amb la Policia Local de Borriana ja han donat els seus primers fruits, ja que s'han interceptat un total de cinquanta quilos de carn i al voltant de cent cinquanta begudes que estaven destinades a la venda ambulant.
Per tant, l'Arenal Sound ha arrencat a Borriana amb un dispositiu de seguretat, prevenció i control que fins al moment “ha funcionat a la perfecció i que ha fet que tant l'accés als diferents recintes com l'arribada de tràfic rodat hagi estat totalment fluïda i els primers 20.000 sounders ja estiguen instal·lats a la ciutat sense haver d'haver sofert retards ni esperes” tal com ha indicat el mateix Gual.