El regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Borriana, Manel Navarro, ha mantingut una reunió conjunta amb els responsables de Lokimica, l'empresa que gestiona el control de plagues, i amb Facsa, amb l'objectiu de sumar esforços i combatre les plagues d'una manera més eficaç.

 

Aquesta trobada està motivada per la necessitat que ambdues empreses, l'una encarregada del control de plagues, i l'altra responsable de la neteja i manteniment dels claveguerams, col·lectors i embornals, compartisquen experiències que els permeten treballar coordinadament i optimitzar recursos.

 

No es descarten noves trobades amb vista a la temporada estival per tal d'intensificar, si fóra necessari, els treballs de lluita contra els mosquits.

 

El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha destacat que “aquesta reunió és un punt de partida per a millorar la gestió del control de plagues. Pensem que els coneixements i l'experiència d'aquestes dues empreses, cada una professional en la seua àrea, poden complementar-se i aportar nous models d'actuació més eficaç”.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha explicat que “estem convençuts que aquesta posada en comú d'experiències es traduirà en una reducció de les plagues. Estem posant tots els mitjans al nostre abast per millorar resultats en aquesta qüestió i donarem prioritat al control dels mosquits en els pròxims mesos”.