Estimades amigues,

Estimats amics,

Em complau dirigir-me a vosaltres per comunicar-vos que, des del passat mes de juny, i dins de la nova corporació municipal, he assumit l'interessant repte de gestionar la Regidoria de Comerç de Borriana.

Sóc conscient de la delicada situació del sector i dels canvis i amenaces que heu d’afrontar diàriament per continuar desenvolupant la vostra activitat, però també conec, com a consumidora i usuària habitual d'ell, les grans possibilitats del comerç de Borriana. Per això, és el meu objectiu potenciar-lo com un dels eixos sobre els quals impulsar el creixement econòmic de la nostra ciutat.

Aprofite per a informar-vos que estem modificam el web de l'Ajuntament, en el qual hi haurà un espai dinàmic per al comerç local, totalment gratuït. Vos aniré informant d'aquest espai virtual i de les noves accions que puguen fer-se des d'aquesta Regidoria.

Finalment, només em queda posar-me a la vostra disposició, de la mateixa manera que és el meu desig comptar amb la vostra col·laboració per a convertir Borriana en una ciutat que siga referent en innovació i qualitat comercial.

Atentament,

INMACULADA CARDA ISACH 

Regidora de Comerç

Grup Municipal Compromís

Ajuntament de Borriana