- Els regidors Hilario Usó i Esther Meneu han volgut assistir a la celebració per a felicitar la veïna que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat


El regidor de Gent Gran, Hilario Usó, i la regidora de Serveis Socials, Esther Meneu, han volgut ser presents en l’acte d'homenatge i l'especial felicitació que s'ha oferit a Maria Gómez Pitarch, una veïna de Castelló, que resideix a Borriana, que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

La representació municipal s'ha desplaçat fins a la Residència de la tercera edat de Borriana per a entregar a Maria una placa commemorativa i un ram de flors com a obsequi, davant la presència dels seus familiars i dels companys i companyes residents.

Per part seua, Maria ha agraït les atencions rebudes i ha ressaltat la sort de poder celebrar-ho amb els seus quatre fills, dos dels quals allí presents, i tres nets, així com amb els companys residents i amics. Posteriorment, totes les persones residents, familiars i treballadors han pogut brindar amb Maria pels 100 anys i prendre un xicotet aperitiu.

El regidor de Gent Gran, Hilario Usó, ha volgut felicitar Maria pels seus 100 anys i l’ha animada a “seguir endavant tan sana com fins ara i a seguir complint anys envoltada de la seua família i de tan bona companyia”.