- L'alcaldessa Maria Josep Safont i el regidor Hilario Usó han volgut estar presents en el seu domicili per a felicitar el veí de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries de la ciutat


L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Gent Gran, Hilario Usó, han volgut estar presents en l'homenatge i l'especial felicitació que s'ha brindat a Manuel Fabregat, veí de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries de la ciutat.

La representació municipal s'ha desplaçat fins al seu domicili per a lliurar a Manuel com a obsequi de reconeixement una placa commemorativa i una flor de Pasqua, regal tradicional en aquestes dates, davant la presència dels seus familiars.

Per part seua, Manuel ha agraït les atencions rebudes i ha ressaltat la sort de poder celebrar-ho envoltat pels seus fills, nets i besnets. Posteriorment, han recordat temps antics de Manuel com a ferroviari i han brindat pels 100 anys complits.

L'alcaldessa ha volgut felicitar Manuel pels 100 anys i l’ha animat a “seguir amb la vitalitat que el caracteritza i a complir-ne molts més en companyia dels seus familiars i amics”.

suyos”.