Navidad 2021 en las residencias de personas mayores de Burriana
El Ayuntamiento felicita las Navidades a residentes de los dos centros de mayores de Burriana la ciudad para desear a las personas usuarias y al personal unas felices fiestas de Navidad
  • Maria Josep Safont, acompanyada de l'edil de Gent Gran, Hilario Usó, i altres membres de la corporació ha visitat aquest matí els dos centres residencials de persones majors de la ciutat


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada de l'edil de Gent Gran, Hilario Usó, i per altres membres de la corporació municipal ha visitat aquest matí els dos centres residencials de persones majors de la ciutat per a desitjar a les persones usuàries i al personal unes bones festes de Nadal i traslladar-los la calor i l'afecte de la institució municipal i de la societat borrianenca en aquestes dates tan assenyalades.

En la visita als centres de la Generalitat i de Cáritas, Safont ha felicitat les persones majors residents i els ha lliurat un detall nadalenc com a mostra d'agraïment de la ciutat, “us devem molt, us heu sacrificat per tots nosaltres i tenim molt present l'enorme esforç que heu fet treballant per la nostra ciutat perquè siga el que avui és”, i també ha posat en valor “la força i l’enteresa que han demostrat i estan demostrant en aquesta complexa conjuntura de pandèmia”.

A més, l'alcaldessa ha manifestat “l’agraïment franc i l’enèrgic alè” a tot l'equip de professionals de la plantilla d'ambdues la residències, i el reconeixement de tot el municipi “pel seu gran treball i per les qualificades cures que proporcionen als nostres majors, tan valuoses en aquesta difícil situació que estem vivint”.

Durant quasi dos anys i en diferents moments, en les residències s'han viscut circumstàncies intenses d'incertesa i sense poder rebre la visita dels familiars i amistats dels residents”, ha afirmat Safont. Per això, “més que mai, hem de mostrar el nostre suport i solidaritat i el nostre afecte a ells i al personal que està esmerant les cures per a atendre'ls i mitigar el seu patiment".

Així mateix, ha aprofitat la visita nadalenca a les persones majors que resideixen en els centres per a recordar que aquest Nadal el millor regal és “protegir-nos i protegir als nostres majors. Espere i desitge que el Nadal ens done forces per a afrontar el dia a dia amb esperança i també ens done il·lusió per a superar les dificultats i els reptes que ens esperen en el futur”.