EOI

De l'11 al 25 de febrer a les 15h estarà obert el procediment de matrícula per a les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana. El procediment d'inscripció i matrícula es fa telemàticament a través de la pàgina web de la Conselleria d'Educació, en totes les pàgines web de les EOI es poden trobar els enllaços per a realitzar aquest procediment. Per a l'alumnat lliure la matrícula es considera formalitzada amb el lliurament de la documentació a la secretaria de l'EOI on es matricula, per tant, cal comprovar l'horari de la secretaria.

Com a novetat, enguany a la província de Castelló es podran realitzar les proves en les noves EOI de la Plana Baixa i el Maestrat, a més de l'EOI de Castelló, en aquells idiomes i nivells que s'imparteixen en aquests centres. Així, a l'EOI Plana Baixa es faran les proves d'anglès en els nivells A2, B1, B2, C1, C2; de valencià en els nivells C1, C2; de francès en els nivells A2 i B1, i d'alemany i Italià en el nivell A2.

L'EOI Plana Baixa, creada en setembre de 2018 pel decret del Consell 145/2018, inclou les seccions de Vila-real, Borriana, la Vall d'Uixó, Onda, Nules, Segorbe i l'Alcora. Provisionalment, està ubicada en el mateix edifici que l'IES Francesc Tàrrega a Vila-real i compta amb cinc idiomes (alemany, anglés, francés, italià i valencià) i un claustre de 29 professors, amb una matrícula de més de 1.900 alumnes oficials repartits en les set seus. La Direcció del centre espera superar la xifra de 1.000 alumnes per a les proves de certificació en aquesta primera edició.