- Més de 2000 agents vetlaran per la seguretat dels assistents en la celebració del festival de l'1 al 6 d'agost a Burriana

- Els accessos i aparcament de la platja de l'Arenal romandran oberts fins al diumenge previ a la realització del festival

 

L'Ajuntament de Burriana, representat pel seu alcalde, Jorge Monferrer, la Policia Local i l'organització del festival Arenal Sound han dut a terme una reunió de coordinació per a ultimar els detalls tècnics, de logística i de seguretat per a la pròxima edició del festival Arenal Sound, que se celebrarà de l'1 al 6 d'agost a Burriana.

Durant la trobada, van discutir aspectes fonamentals per a garantir la correcta realització de l'Arenal Sound 2023. Es van abordar temes com la infraestructura necessària per a albergar als assistents, la distribució d'espais i escenaris, les zones d'aparcament, així com el desplegament de serveis d'emergència i seguretat.

Com a novetat en aquesta edició, l'Ajuntament de Burriana ha decidit mantindre oberts els accessos i aparcament de la platja de l'Arenal per a ús i gaudi fins al diumenge previ a la realització del festival. L'objectiu d'aquesta mesura és facilitar durant més temps als residents locals i visitants un espai adequat per a estacionar els seus vehicles i minimitzar les molèsties prèviament al desenvolupament de l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Burriana ha manifestat el seu compromís absolut amb la seguretat i el benestar de tots els assistents a l'Arenal Sound 2023. En aquest sentit, l'alcalde de Burriana, ha declarat que “s'estan adoptant totes les mesures necessàries per a assegurar que el festival es desenvolupe de manera segura i responsable”.

A més, ha establit un complet dispositiu de seguretat per a garantir el benestar de tots els assistents al festival. Més de 2000 agents, entre policies locals, nacionals, serveis d'emergència i personal de seguretat privada, seran presents durant els dies de l'esdeveniment per a vetlar per la seguretat dels participants i garantir un entorn segur i controlat.

La prioritat de l'Ajuntament és oferir un festival Arenal Sound 2023 segur i reeixit. S'han implementat estrictes protocols de seguretat i es realitzaran inspeccions regulars per a assegurar el compliment de totes les mesures establides. A més, es fomentarà una estreta col·laboració entre els diferents cossos de seguretat i el personal del festival per a una resposta ràpida i eficaç davant qualsevol situació que poguera sorgir.

L'Arenal Sound és un esdeveniment de gran rellevància a nivell nacional i internacional, que atrau a milers d'assistents cada any. El primer edil valora “enormement l'oportunitat d'acollir aquest festival i es compromet a brindar un entorn segur i acollidor per a tots els participants”.

S'insta els ciutadans a seguir les comunicacions oficials i les instruccions proporcionades per l'Ajuntament de Burriana i l'organització del festival per a obtindre informació actualitzada sobre l'Arenal Sound 2023.