postal navidad policía local

El pati de butaques del Centre Municipal de Cultura de la Mercè ha tornat a quedar-se xicotet per a acollir el lliurament de premis i diplomes del VI Concurs Municipal de Dibuix que organitzen conjuntament la regidoria de Seguretat i la Policia Local de Borriana. A través del contacte directe dels policies locals i l'alumnat de primària a través de les iniciatives que porta avance el departament de la URCE, es coordina un concurs en el qual centenars de xiquets i xiquetes preparen la seua il·lustració nadalenca que després de la fallada del jurat es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos envia a través de les xarxes o el correu.
L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha iniciat l'acte parlant als xiquets i xiquetes sobre “el paper fonamental que juga nostra Policia Local en la ciutat, i especialment en la relació directa amb la comunitat escolar que acaba derivant en iniciatives tan boniques i participatives com aquestes”. Per la seua banda, el responsable de l'àrea a nivell municipal, Javier Gual, ha volgut “felicitar el Nadal a tots l'alumnat de primària” i ha aconseguit que els mateix xiquets entonaren un “Bon Nadal” que ha retronado en la platea del CMC La Mercè. A més, Gual ha volgut agrair “als membres de la Policia i especialment als quals forma part de la URCE per seguir treballant directament amb els xiquets i xiquetes a través dels programes i les iniciatives que durant tot l'any duen a terme en els centres escolars, i que es tanquen amb aquest bonic acte que demostra l'admiració dels més xicotets de la ciutat pel treball de la Policia Local i la dedicació dels agents en la seua labor de prevenció, educació vial o transmissió de valors”.
De forma individual cadascun dels alumnes i alumnes presents en el CMC La Mercè han descendit les escales per a arreplegar la seua diploma personalitzat per haver participat en el concurs, per a a continuació, anunciar als guanyadors dels premis especials. El tercer d'ells ha sigut para Ainhoa Garayalde Aymerich del CEIP José Iturbi que s'ha portat el seu lot de material escolar, tal com ha fet la guanyadora del segon dels premis, Irene Bernad Hernández del CEIP Columbretes. També ha rebut el premi especial Ayoub Semsar del CEE Pla d'Hortolans. I el premi especial consistent en una bicicleta i material de seguretat com un casc ha sigut para Rocío Flores García del CEIP Pare Vilallonga, que ha rebut de mans de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, i el regidor de Policia Local, Javier Gual, els qui al costat del Comissari Cap de la Policia, Francisco Javier Català s'han encarregat del lliurament. El fort aplaudiment de tots els i les companyes de Rocío han tancat un acte en el qual també s'ha informat a la xiqueta guanyadora del concurs que el seu dibuix passarà a convertir-se en la felicitació nadalenca de la Policia Local. L'acte s'ha tancat amb l'agraïment per part dels membres de la URCE que durant tot l'any han treballat al costat de l'alumnat per “el seu esforç i il·lusió a l'hora de participar en el concurs i per demostrar-nos dia a dia que segueixen les nostres recomanacions i a poc a poc les apliquen a la seua vida diària”.