Opinión vecinal sobre el bulevar de La Bosca
  • El regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, ha realitzat una visita al barri de la Bosca i s’ha entrevistat amb el veïnat


El regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, ha realitzat una visita als veïns i a les veïnes del barri de la Bosca, en la qual han compartit la seua opinió i valoracions sobre les obres realitzades en aquesta zona de la ciutat i que suposen l'inici per a la regeneració global del barri, a l'empara dels projectes cofinançats amb fons europeus amb l'objectiu d'afavorir la inclusió social i la regeneració urbana de la Bosca.

Es tracta d'una de les intervencions prioritàries de l'equip de govern en aquesta nova legislatura i Aparisi, que s'ha trobat amb alguns veïns i veïnes, ha volgut sondejar i recaptar el seu punt de vista i consideracions sobre les actuacions desenvolupades pel consistori en el barri. Segons ha explicat, ha obtingut “una resposta favorable per part del veïnat, sempre tenint present que tot es pot millorar”.

Durant la trobada amb diferents persones del barri, el regidor els ha explicat que el govern municipal pretén “canviar la fesomia i l'estigma que emmalalteix el barri la Bosca des dels anys 90, amb un projecte d'intervenció global a desenvolupar en diversos anys”.

Un projecte al que ha qualificat d’“ambiciós” i que, ha assenyalat, ja ha començat amb la creació d'un bulevard d'avingudes amb àmplies voreres i nou mobiliari urbà i amb la renovació de les xarxes d'aigua potable, clavegueram i telefonia, i substitució dels fanals, amb la finalitat de reconvertir gradualment la zona de manera integral.

Aquesta intervenció ha comptat amb una inversió de prop de 700.000 euros cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (Edusi), dins de les mesures per a promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació.