Vallado nuevo en los parques infantiles de Calatrava y Santa Berta
  • L’Ajuntament continua el pla de manteniment, condicionament i millora dels jardins i parcs de la ciutat

  L'Ajuntament de Borriana ha finalitzat els treballs extraordinaris d'instal·lació del tancat de protecció de les zones infantils en el Parc Quarts de Calatrava i en el Parc Santa Berta. Actuacions que s'emmarquen en les tasques que desenvolupa durant aquest exercici l'empresa Cespa SA, adjudicatària del contracte de millora de manteniment i de condicionament de les diferents zones enjardinades i parcs de la ciutat.

Segons ha indicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, concretament, en aquesta ocasió, els treballs de millora realitzats han consistit en la col·locació d'una tanca nova perimetral de seguretat construïda en fusta de 1,10 metres d'altura al parc infantil de Quarts de Calatrava, i la substitució de la tanca per una de nova al parc de Santa Berta, en total, l'actuació realitzada al juny ha suposat la col·locació de 200 metres lineals de tanca.

Aparisi ha destacat que la nova tanca instal·lada en els dos parcs infantils compta amb la corresponent certificació de seguretat ja que compleix la normativa EN117. Les noves tanques, ha destacat, “delimiten i tanquen el terreny per a major seguretat dels xiquets i de les xiquetes que fan ús del mobiliari de joc disponible en aquests parc i per a una major tranquil·litat dels pares i de les mares”.

Amb aquestes actuacions, ha destacat el regidor de l'àrea, “continuem el pla de manteniment, condicionament i millora dels jardins i parcs de Borriana que es desenvolupa durant tot l'any”, i que té com a finalitat “optimitzar el servei, la seguretat i la imatge que s'ofereix en aquests espais”.

La iniciativa, ha assegurat, s'integra en “l'esforç sostingut que realitzem des de l'inici de la legislatura, per a reforçar tots els aspectes que influeixen en la neteja, el manteniment i la millora de l'espai públic i del paisatge urbà en general”.

Sobre aquest tema, Vicent Aparisi ha reiterat la importància de “respectar els espais públics per a aconseguir entre tots millorar la imatge de la ciutat”, perquè “és un assumpte de tots i mereix una resposta comuna”. Per això, ha apel·lat a “la responsabilitat, el respecte i la cura de l'entorn i les zones verdes” i ha insistit en el valor de “la participació activa dels veïns i les veïnes per  mantindre net l'entorn”.