La recogida de voluminosos por las inundaciones continúan

L'Ajuntament de Borriana ha ampliat el període de recollida dels mobles, electrodomèstics i objectes de grans danyats per l'aigua en els habitatges afectats per les inundacions de la zona marítima com a conseqüència dels fortes precipitacions caigudes sobre el municipi durant la setmana passada.

El regidor responsable de Serveis Públics, Zona Marítima i Santa Bàrbara, Vicent Aparisi, ha explicat que la recollida de voluminosos depositats en les façanes dels habitatges, que han patit els conseqüències de la DANA del 31 de març i la matinada de l'1 d'abril, “s'està realitzant cada dia i continuarà fins que finalitze el procés de peritatge i valoració dels danys per part de les asseguradores, i així poder donar servei a totes els persones que ho requerisquen”.

Fins ara, segons ha assegurat el regidor, ja s'han realitzat, des del dijous 2 fins al dilluns 6 d'abril, un total de 41 parades de recollida dels residus voluminosos danyats en diferents habitatges de la zona marítima, per tal d’evitar els desplaçaments de les persones afectades, així com la correcta gestió i reciclatge i els abocaments incontrolats.

Aparisi ha indicat que després de les pluges, l'Ajuntament va acordar amb Fobesa oferir de forma excepcional “el servei de recollida diari per als persones de les zones afectades per danys en el seu mobiliari i que tinguen la necessitat de rebutjar voluminosos, perquè no hagen de desplaçar-se per a portar-los a l'Ecoparc municipal”.

Aquest servei especial de recollida de voluminosos es prestarà, ha precisat, “fins que ja no siga necessari”. Les persones afectades que volen fer ús del servei particular aquests dies han de depositar-los davant dels seues façanes i, si és possible, avisar prèviament al telèfon 964536761 de Fobesa.

El regidor de l’àrea també ha recordat que l'Ajuntament facilita l'informe meteorològic perquè les persones afectades amb danys materials puguen realitzar les seues reclamacions a les asseguradores i pot ser consultat i també descarregar-se’l des de la pàgina web de l'Ajuntament:

http://www.burriana.es/ayuninf/destacados/2020-03-informemetereologico.pdf