Els carrers i places de Borriana que durant les últimes deu jornades han vist celebrar-se desenes i desenes d'actes i iniciatives englobades dins de la programació especial de les festes de la Misericòrdia, presentaven ja durant el matí del dilluns l'aspecte habitual de neteja i tornada a la normalitat total, després del treball realitzat durant les últimes hores pels diferents serveis municipals. Tal com està establit en els contractes municipals tant amb l'empresa concessionària Fobesa, com amb l'encarregada dels serveis de clavegueram i proveïment d'aigües, Facsa, ambdues van complir amb els treballs especials que es van acordar tant per a les hores posteriors a les celebracions de les Falles, com en aquest cas també a la finalització de les Festes en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia. Però a més, també el servei municipal de Via Pública va treballar des del moment de la finalització de la Batalla de Flors i el Castell de Focs artificials en la col·locació de tot el mobiliari urbà retirat en el seu moment per al normal desenvolupament de cada acte que se celebra en els carrers de Borriana. També ha finalitzat amb la retirada dels últims elements de seguretat instal·lats en el recinte taurí, perquè al migdia de la jornada del dilluns, pràcticament no quedara cap mostra de les celebracions patronals dels últims deu dies.
Tal com explicava el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, “ja a la finalització de la Batalla de Flors vam poder comprovar com els serveis de neteja s'afanyaven per a acabar amb la retirada dels milers de quilos de confeti durant la nit, treballs tant a nivell de neteja com de col·locació del mobiliari urbà, que han continuat durant el matí del dilluns perquè al migdia els carrers i places tornaren a lluir com en el dia a dia quotidià de la ciutat”.
Quant als treballs que la totalitat d'operaris de Via Pública ha dut a terme durant les últimes 24 hores, ja es pot comprovar en els carrers i places de Borriana, “com s'ha tornat a col·locar tot el mobiliari urbà que ha de retirar-se durant les festes, com són els bancs o la senyalització viària, perquè ja durant el matí del dilluns tot estiguera situat en el seu lloc original”, com explicava Aparisi. També s'han retirat les últimes mesures de seguretat a nivell municipal, com les barreres o barrots que servien per a tancar algunes dependències com el casal de la Comissió de Festes.