portes obertes

El CEIP José Iturbi de Borriana és el primer dels centres educatius de la ciutat que aquest dijous iniciarà les Jornades de Portes Obertes que durant les pròximes dues setmanes tindran lloc en la totalitat de col·legis i instituts de la capital de la Plana Baixa. Així, a partir de les 11.30 hores i les 16.00 hores, el CEIP José Iturbi serà el primer a realitzar les seues jornades de portes obertes aquest dijous 2 de maig, i que repetiran el divendres dia 3 a partir de les 09.00 hores. Aqueix mateix dia i a la mateixa hora, les 09.00 hores, serà el CEIP Novenes de Calatrava qui també òbriga les seues portes per a mostrar el centre i el seu funcionament, tal com farà el Pare Vilallonga aquest mateix divendres a partir de les 09.15 hores. Mentrestant, la direcció del CEIP Cardenal Tarancón ja ha anunciat que les jornades de portes obertes del seu centre tindran lloc el dilluns 6 de maig i a partir de les 11.30 hores.
Per part seua, els centres d'educació secundària també han anunciat les dates triades en cada centre, i que s'obriran el dijous 16 de maig tant en l'IES Jaume I a partir de les 19.00 hores, com en l'IES Llombai, que a més sumarà una altra jornada més durant el divendres 17 de maig.
Finalment des de la direcció del CEE Pla d'Hortolans també han anunciat que el dia triat per a la Jornada de Portes Obertes serà el dimecres 15 de maig a partir de les 10.00 hores.