Subvenciones 2021 para el fomento de la cooperación internacional
  • Les sol·licituds es poden presentar fins divendres que ve 8 d'octubre inclusivament
  • Poden participar les organitzacions no governamentals amb seu al municipi o amb afiliats residents a Borriana

L'Ajuntament de Borriana ha convocat les subvencions per a finançar projectes de cooperació internacional i de foment de la solidaritat de les organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD). Per a aquestes ajudes el consistori destina fins a un màxim de 9.000 euros.

A la convocatòria poden optar les ONGD que dediquen la seua activitat a la cooperació amb poblacions i països estructuralment empobrits i que tinguen la seu o una delegació al municipi, o bé que compten amb afiliats residents a Borriana.

Les ajudes es destinaran al cofinançament de projectes de cooperació que contribuïsquen al desenvolupament humà i sostenible de comunitats que visquen en condicions de pobresa, exclusió social o que siguen víctimes de violacions dels drets humans, amb programes orientats a la millora de les seues oportunitats i condicions de vida.

Les sol·licituds es presentaran pel registre electrònic municipal fins al divendres 8 d'octubre, inclusivament, a través del tràmit específic ‘Subvencions a la cooperació internacional (ONGD) 2021’ i les bases de la convocatòria estan a la disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis de la seu electrònica (https://cutt.ly/feouwul).

Les subvencions s'atorgaran per a finançar programes executats durant el present 2021 i es concediran en règim de concurrència competitiva en funció dels mèrits aportats, amb la subvenció d’un projecte per entitat.

Per a valorar els projectes es tindrà en compte les àrees geogràfiques on es desenvolupen, la justificació i el diagnòstic del projecte, la implementació del projecte tècnic, la incorporació de la perspectiva de gènere, la capacitat de les parts per a executar-ho i la implantació de l’ONGD a Borriana.