Safont feliita a un vecino centenario en la Residencia

L'alcaldessa Maria Josep Safont, el regidor de Gent Gran, Hilario Usó, entre altres representants municipals han volgut estar presents en l'homenatge i l'especial felicitació que s'ha brindat a Pascual López Rodríguez, un veí de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

Fins a la Residència per a persones majors dependents s'ha desplaçat la representació municipal per a entregar a Pascual una placa commemorativa i un obsequi davant la presència dels familiars, així com dels companys i companyes residents del centre i el personal de la Residència.

A més i com ja és tradició amb les persones centenàries de la Residència, xiquets i xiquetes d'Infantil del CEIP Penyagolosa també han participat en l'acte, i li han dut un pastís amb ciris lluminosos i una corona realitzats per ells amb materials escolars per a, una vegada coronat, cantar-li en diverses ocasions l'aniversari feliç a Pascual López.

Per la seua part Pascual ha agraït les atencions rebudes i els ha comptat als xiquets i xiquetes històries de quan era xicotet i treballava cuidant cabres. Posteriorment, totes les persones que han acudit a celebrar el seu aniversari, han brindat pels seus 100 anys.

L'alcaldessa ha volgut felicitar a Pascual per les seues 100 anys i l’ha animat a “seguir avant i complir més anys envoltat dels seus i dels serveis i cures que li presta una de les Residències més ben considerades a nivell autonòmic, com és la de Borriana”.