Abierto el plazo para solicitar las tarjetas del bus Burriana-UJI delsegundo semestre del curso 2021-2022
  • A partir de hui i fins al 29 de desembre, els estudiants universitaris empadronats a Borriana podran sol·licitar els carnets per al segon semestre del curs 2021-2022

L'Ajuntament de Borriana obri hui, 20 de desembre, el període per a sol·licitar les targetes del bus de Borriana a l'UJI per al segon semestre del curs 2021-2022, un servei al qual pot optar l'alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Borriana.

El tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Vicent Granel, ha destacat que aquest servei municipal d'autobús “aporta, una vegada més, una important eina de mobilitat per als estudiants que necessiten traslladar-se des de la ciutat fins a la universitat”.

Per a sol·licitar els carnets per al Bus Borriana-UJI, les persones interessades hauran d'enviar l'imprés de la matrícula universitària al correu electrònic <casaljove@burriana.es>. Posteriorment, rebran una notificació amb la data i l'hora de la cita prèvia al Casal Jove per a acabar el procediment.

Els abonaments podran ser mensuals o trimestrals amb un cost de 20 euros per a ús mensual i 50 euros per a un ús trimestral. Els imports s'ingressaran en les entitats bancàries col·laboradores: la Caixa, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Borriana.

La venda d'aquests abonaments està dirigida a les persones matriculades en el centre universitari durant el curs actual, per la qual cosa per a acabar de formalitzar el carnet s'haurà d'aportar al Casal Jove còpia del DNI i una fotografia de carnet per a garantir que el passe només siga utilitzat per la persona titular.

Les parades de Borriana se situaran al Port, a l'avinguda Jaime Chicharro al costat de la plaça de la Generalitat, a l'avinguda del cardenal Tarancon a la porta de l'IES Llombai i en la parada de l'autobús del riu Anna, mentre que a Almassora el bus es detindrà a l'anada en l'avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errant Vilar i al carrer Boqueres.

L'autobús eixirà de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l'UJI durarà al voltant de 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l'UJI des del Port de Borriana que eixirà a les 8.05h per a donar servei a l'alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Borriana fins a l'UJI sense passar per Almassora. Per a tornar de l'UJI, el bus amb parada al Port de Borriana eixirà a les 15.10h.

Horari del BUS

Eixides de dilluns a dijous

Borriana-UJI

6.50h Av. Jaime Chicharro, al costat de la Pl. Generalitat

8.05h des del Port

14h Av. Jaime Chicharro, al costat de la Pl. Generalitat

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Eixides divendres

BORRIANA-UJI

6.50h Av. Jaime Chicharro, al costat de la Pl. Generalitat

8.10h Av. Jaime Chicharro, al costat de la Pl. Generalitat

14h Av. Jaime Chicharro, al costat de la Pl. Generalitat

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Tota la informació i documentació necessària es pot consultar en <http://casaljove.burriana.es/index.php/es/servicios/carnet-bus-uji>