Informe metereológico para poderreclamar las indemnizaciones por las lluvias

Davant les pluges torrencials de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) que van afectar Borriana dimarts passat, 31 de març, i la matinada del dimecres 1 d'abril, que van provocar inundacions en la zona marítima de la localitat i van deixar importants danys en habitatges, l'Ajuntament facilita l'informe meteorològic perquè les persones afectades amb danys materials puguen realitzar les seues reclamacions a les asseguradores.

Cal recordar que les precipitacions registrades durant aquests dos dies de la setmana passada en les estacions meteorològiques de l'Ajuntament i de Santa Bàrbara van tindre un extraordinari acumulat de 163,4 L/m² i 215,8 L/m², respectivament.

A més, com a dada insòlita, les pluges van deixar més de 40 litres per hora, durant més de tres hores seguides. Alhora, cal tindre en compte que al mes de març el litoral valencià ha patit 4 DANA seguides, fet molt anòmal, i més encara al mes de març.

L'informe meteorològic per a adjuntar a les sol·licituds d'ajudes pels danys ocasionats per la DANA pot ser consultat i també descarregar-se en la pàgina web de l'Ajuntament:

http://www.burriana.es/ayuninf/destacados/2020-03-informemetereologico.pdf