La alcaldesa visita en CEVISAMA las empresas de Borriana
Presencia de Burriana en CEVISAMA 2020

Una representació municipal formada per l'alcaldessa , Maria Josep Safont, el regidor de Polítiques Actives d'Ocupació, J. Ramon Monferrer, i altres membres de la corporació municipal han visitat avui la Fira Internacional de la Ceràmica, CEVISAMA 2020 per a recolzar les empreses borrianenques presents en la nova edició que se celebra durant aquesta setmana en el recinte de Fira de València.

Així, els representants municipals han recorregut els diferents estands de CEVISAMA per a visitar a cadascuna de les empreses de Borriana que enguany porten els seus productes a la fira internacional, per a donar a conèixer i promocionar les seues principals novetats de cara a 2020.

Safont ha assenyalat que l'objectiu de la visita se centra a “donar suport i promocionar al teixit empresarial de la nostra ciutat, fer visible el seu treball amb la presència en esdeveniments com CEVISAMA”. “És important, -ha assegurat-, estar avui en la fira, en els estands en què han participat empresaris o dissenyadors de la nostra ciutat, mostrant la seua producció i el treball que es realitza a la Borriana”.

Per a l'alcaldessa, la presència de les empreses de la capital de la Plana Baixa en CEVISAMA, “representa a la perfecció la diversitat de productes i serveis oferits per les marques locals, que sense dedicar-se directament a la producció ceràmica, tenen en aquest sector el mercat al qual destinen bona part dels seus productes i idees”

Per això, ha indicat, “continuarem donant suport a el creixement empresarial de la nostra ciutat i les marques més capdavanteres i innovadores que desenvolupen nous productes i serveis i que eleven el nivell competencial de diferents sectors econòmics en la capital de la Plana Baixa”.

D'aquesta forma, Borriana està present en la Fira Internacional de la Ceràmica amb empreses com EMAT, que un any més ha portat fins a València els seus treballs més nous quant a disseny i mobiliari expositiu, clau dins de l'organització i difusió dels estands de la pròpia CEVISAMA. ,

Una altra de les grans empreses locals és, des de fa 26 anys, Sanycces, empresa familiar de Borriana dedicada a l'equipament de banys i especialitzada en disseny, fabricació i comercialització de banyeres, plats de dutxa o hidromassatges, ha aconseguit expandir-se amb innovadors dissenys, fusionant-los amb els últims avanços tecnològics en el procés de fabricació.

Les empreses borrianenques han rebut la visita municipal i també han protagonitzat el posterior acte de reconeixement realitzat en l'estand de la Diputació de Castelló, on el diputat Ximo Huguet i Safont han volgut “agrair el treball que realitzen, que ofereixen i que tan encertadament duen a terme a la nostra ciutat, així com la seua capacitat per a continuar innovant, creixent i portant el nom de Borriana fins a qualsevol racó del món”.