• Els actes taurins tornen als carrers de Borriana després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia

 

Borriana (30.08.22).- A falta de pocs dies per a l'inici de les festes patronals de Borriana, els integrants de les penyes i colles de la ciutat es preparen per a encarar la setmana gran dels festejos patronals dedicats a la Mare de Déu de la Misericòrdia. D’aquesta manera, els integrants de les penyes de Borriana iniciaran avui, dimarts 30 d'agost a partir de les 18 hores, el muntatge dels 90 cadafals que formaran el recinte principal que albergarà els diferents esdeveniments taurins programats. Enguany, igual que anys anteriors, també s'instal·larà a la plaça Major un cadafal adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen passar-s’ho bé amb els festejos taurins.

D'aquesta manera, l'estructures estaran muntades perquè al llarg del matí del dimecres es realitze la inspecció de seguretat que ha de comprovar que tots els cadafals complisquen amb les normes de seguretat exigides i la legislació vigent, sobretot després d'haver estat sense usar durant vora 3 anys.

Posteriorment, el dijous a les 19 hores es procedirà al tradicional muntatge de les escales.

Aquestes són unes festes molt esperades i desitgem que tot es realitze en les millors condicions i amb la màxima seguretat per a tots, per això, des de l'Ajuntament treballem perquè tot isca bé, i volem agrair la col·laboració i l'esforç de la penyes ”, ha declarat la regidora de festes Maria Lluïsa Monferrer.

Una vegada conformat i comprovat tot el recinte, només caldrà esperar al dissabte 3 de setembre perquè comencen els festejos taurins. Enguany els aficionats podran gaudir, al llarg de la setmana, de l'exhibició de 18 bous braus que provenen de les millors ramaderies del país.