Autorizado concierto de Dorian para un aforo de 800 personas

 

  • L'informe de la Subdirecció General d'Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental de data 8 de setembre de 2020 valora la situació epidemiològica en el municipi de Borriana com de RISC BAIX per a la celebració d'esdeveniments massius

  • D’aquesta manera, ya es poden aconseguir més entrades gratuïtes per al concert de Dorian del pròxim dissabte 12 de setembre, però adquirint-les prèviament a través de wegow.com


L'Ajuntament de Borriana ha rebut l'autorització de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la realització del concert de Dorian programat per a aquest dissabte 12 de setembre amb un aforament de 800 persones.

L'informe rebut aquest matí pel Consistori argumenta que l'informe de la Subdirecció General d'Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental de data 8 de setembre de 2020 valora la situació epidemiològica en la ciutat de Borriana com de RISC BAIX per a la celebració d'esdeveniments massius, per la qual cosa la Direcció General de Salut Pública autoritza la realització de l'esdeveniment del concert de Dorian el dia 12 de setembre, encara que adverteix que si es produïra un canvi en la situació epidemiològica, aquesta autorització podrà ser revocada.

Així doncs, ja es poden aconseguir més entrades gratuïtes per al concert de Dorian del pròxim dissabte 12 de setembre, però adquirint-les prèviament a través de wegow.com, fins a completar l'aforament permés de 800 persones. Les portes d'accés al recinte s'obriran a les 19h per a respectar el protocol d'accés segur.

El consistori va sol·licitar també l'autorització per als altres tres concerts programats per l'Ajuntament els dies 24, 25 i 26 de setembre, amb Amaral (Eva i Juan), Martita de Graná i Marlon. Sobre aquest tema, la Direcció General de Salut Pública ha indicat que qualsevol esdeveniment previst a partir del dia 15 de setembre requerirà una nova avaluació del risc per a ser autoritzat en les dates pròximes a la celebració.

Cal recordar que el Consistori va decidir traslladar el recinte de concerts previst inicialment al Mercat de la Mar a les pistes d'atletisme del complex poliesportiu Llombai, amb l'objectiu d'oferir “encara major seguretat i adequar-se al màxim a les mesures sanitàries establides per les autoritats sanitàries”.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha manifestat que en la decisió de canviar la ubicació dels concerts es va ponderar que la nova localització “gaudeix d'un accés més còmode i el lloc d'aparcament és més fàcil de controlar”.

Així mateix, ha assegurat que en tot moment, “en les nostres decisions ha prevalgut la seguretat sanitària ciutadana i sempre atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, apostant per la prudència i per evitar aglomeracions davant la situació actual de rebrots.

Per això, ha precisat, els concerts programats se celebraran en un espai segur i obert on serà obligatori l'ús de les mascaretes i utilitzar el gel alcoholitzat per a desinfectar les mans abans entrar, amb seients separats amb una distància de més de 1,5 metres, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda, i, en definitiva, seguint estrictament les mesures necessàries de seguretat.

Per tant, ha confiat Lluïsa Monferrer, “esperem que els altres tres concerts compten també amb l'autorització sanitària i amb un aforament de fins a 800 persones”.