El Quasimoto reunirá a los amantes del surf y la música

La platja de l'Arenal reunirà de nou del dijous 10 a 12 d'octubre, a centenars de persones amants de la cultura surf clàssica entorn del Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia, organitzat pel Club Surf Borriana, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

En aquesta vuitena edició els afeccionats al surf clàssic, que cada any realitzen llargs viatges per a assistir al Quasimoto, comptaran amb actuacions musicals referents de la música surf, amb exposicions d'art i de fotografia, amb projeccions de pel·lícules, concerts, sortejos, subhastes, paelles, barbacoes nocturnes i mercat ambulant, entre altres.

Tot això en un ambient familiar en un recinte tancat però obert a tot el públic que vullga conèixer el món del surf i gaudir-lo.

Els atractius musicals d'enguany seran, entre altres, els Chewbacca's el divendres a la nit, Longboards el dissabte a les 12 de l'en el Surf and Beer a peu de platja presentant el seu últim disc 'Lube', Els Panches Surfer a les 20:00h, i a les 12 de la nit The Fuzillis.

També es podrà gaudir amb la música de la banda local The Rockawyas integrada pels músics de Burriana Juanma García, Pepe Birra, David Fandos i Pedro Cano. I a més, es comptarà amb fins a 8 Dj's que punxaran durant els tres dies del festival.

Des del dijous 10 l'organització començarà a rebre en les zones habilitades de càmping als primers afeccionats al surf clàssic i l'activitat començarà el mateix dijous amb les primeres projeccions i Dj's programades.

Per al divendres, a primera hora el surf serà el protagonista en l'aigua, i a continuació ja totes les activitats musicals, de surf i culturals programades per a divendres i dissabte.

El Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia s'ha convertit en un dels festivals de referència a nivell internacional, un festival atractiu però sense massificacions, i per això limiten les inscripcions que donen dret a cámping, activitats a la platja i els menjars i sopars del cap de setmana a 300 persones.

Per a tots aquells que desitgen més informació i els horaris complets del festival, poden accedir a http://www.quasimotoburrifornia.com, on trobaran tots els detalls.