cursa 10k i 5k

Aquest diumenge ha tingut lloc la 10K Ciutat de Borriana, la qual ha sumat enguany la novetat d'una prova de 5 km que ha suposat un augment en la participació d'aquesta carrera popular.

Així, quasi 400 persones inscrites en totes dues proves s'han donat cita a les 10:00 del matí de hui mateix, en la qual Vicente Herrero i Isle Martha s'han coronat com a guanyadors de la 10k Ciutat de Borriana. Mentre que, en la disputa pel premi de la 5K han sigut, Abdehakim Aduhil en categoria masculina i Roser Romero en la categoria femenina i amb tan sols 11 anys, els vencedors d'aquesta.
Totes dues carreres s'han iniciat a les deu del matí en una Plaça Major en la qual s'ha estat treballant durant tot el cap de setmana perquè poguera albergar tant l'eixida com l'arribada dels i les prop de 400 participants. Amb la totalitat dels competidors i competidores llestos en l'arc d'eixida del SME situat en la mateixa Plaça Major, es donava eixida a una prova que ha recorregut els carrers de la ciutat per a endinsar-se en el Clot de la Mare de Déu continuant el recorregut al costat del mar per a tornar de nou cap al Pla i el carrer Major on s'han donat per finalitzades ambdues curses.
En la plaça Major ja esperaven a l'arribada dels i les primeres corredores, familiars i espectadors entre els quals es trobava el regidor d'Esports Vicent Granel, qui després de participar en el lliurament de trofeus als i les guanyadores, explicava que “estem molt satisfets amb el desenvolupament de les dues proves, d'haver pogut celebrar un any més la 10K Ciutat de Borriana així com l'haver incorporat la prova 5K perquè hagen opcions per a tots aquells i aquelles que vulguen gaudir d'un dia d'esport”.
A més, el mateix regidor d'esports volia agrair a tots i totes les implicades l'esforç i afegia “hi ha tot un treball previ que implica centenars de persones en l'organització, des dels i les pròpies treballadores del SME i Evasionrunning, la col·laboració de Via Pública, el treball de la Policia Local en la gestió del pas de la carrera o les desenes i desenes de voluntaris que han fet que tot això siga possible”.