Supera-T

Borriana rebrà a Patricia Campos i el seu projecte Supera-T dijous que ve 3 de gener, en un esdeveniment que mostra l'aposta clara de l'Ajuntament de Borriana pel foment de la igualtat de gènere, i en aquesta ocasió a més a través de l'esport. 
La primera dona pilot de reactors de les Forces Armades i ex entrenadora de futbol als Estats Units presentarà el seu projecte més actual: Supera-T, un esdeveniment que busca fomentar la igualtat de drets a través de l'esport amb una xarrada inspiracional i motivadora, en la qual es destaquen valors com la superació i l'eliminació de barreres producte de la distinció de sexe i gènere i la motivació per a afrontar els reptes, barreres i obstacles que es plantegen al llarg de la vida. 
L'edil d'Esports, Vicent Granel, convida a tots els clubs esportius de la ciutat, així com a la ciutadania a acudir, per a conéixer en primera persona l'experiència de Campos, i poder compartir a través de l'esport, una vesprada de coneixement.
Patricia Campos destaca per la seua àmplia trajectòria professional, per la qual ha sigut guardonada per diverses organitzacions, i recentment ha fundat l'ONG Goals for Freedom per a lluitar per la igualtat de les dones, en contra de la violència de gènere, i la defensa dels drets humans a Uganda, país en el qual col·labora amb diverses organitzacions des de fa anys.
Aquest esdeveniment es troba dins de la campanya Dona i Esport de la Diputació de Castelló en col·laboració amb l'Ajuntament de Borriana.
A més, l'acte comptarà amb la col·laboració de l'esportista local, Chantal Moros. Moros i Patricia s'encarregaran de dur a terme la xarrada a les 17.00 hores a la Sala multiusos del Pavelló Poliesportiu Municipal La Bosca, i quan finalitze es realitzarà un partit de futbol en el Camp de Futbol Municipal Sant Ferran entre els assistents.
Per a poder inscriure's cal enviar un correu a partido@proyectosupera-t.com.