En la Danse World Cup sumen Plata i Bronze i aconsegueixen la classificació per a la fase mundial, mentre que l'el Certamen de Dansa Edimsha aconsegueixen el Tercer Premi

 

 

25.03.24 (Burriana). El Centre Municipal dels Arts està d'enhorabona, ja que aquest passat cap de setmana, l'alumnat de Dansa Espanyola i de la Dansa Contemporània han participat en la Danse World Cup (Burgos) i el Certamen de Dansa Edimsha (Xiva, València), obtenint en tots dos concursos reconeixements al treball de l'alumnat realitzat a l'aula i la dedicació del professorat en pro de l'excel·lència artística.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, ha mostrat la seua satisfacció pels resultats obtinguts “ ja que és un orgull que les alumnes del Centre Municipal de les Arts, al costat de les seues professores, hagen aconseguit aquests resultats que no són casualitat, sinó que són fruit del treball ben fet”. En aquest sentit, la directora del centre Burriana, Ana Llopis ha explicat que acudir a aquesta mena d'esdeveniments artístics “és una oportunitat perquè l'alumnat puga mostrar el seu treball, conéixer en primera persona com es treballa a altres nivells i adonar-se que el seu esforç a l'aula té recompensa”.

 

D'una banda, les alumnes del Taller Coreogràfic de Dansa Espanyola han participat en la final nacional de la Danse World*Cup, celebrada a l'Auditori i Palacio de Congressos Fòrum Evolució de Burgos. Després de la seua actuació, el grup format per Ainhoa Salom, Candela Ripollés, Clara Safont, Marta Navarro, María Izquierdo i Valeria Abaunza van aconseguir la medalla de bronze amb la coreografia ”Renou” i amb una puntuació de 96,1 sobre 100. En la categoria de trios (Ainhoa Salom, Marta Navarro i María Izquierdo), també van aconseguir medalla de bronze amb la coreografia ”Alhambra” i amb una puntuació de 89,5 sobre 10, mentre que en l'apartat de duos (Candela Ripollés i Clara Safont) van sumar la medalla de plata amb la coreografia “Olé Andalús” i amb una puntuació de 87 sobre 100. Amb tot, han aconseguit la passada per a la final mundial, que se celebrarà a Praga del 27 de juny a l'1 de juliol i en la qual està prevista que participen més de 1.000 centres artístics i escoles de dansa arribats de tots els punts del planeta.

 

Per part seua, les alumnes de Dansa Contemporània Alexandra Tatulescu, Anaïs Garcia i Marta Molina van participar dissabte passat en una nova edició del Certamen de Dansa Edimsha, celebrat en el Teatre Astoria de Xiva (València). Gràcies al treball realitzat i a la dedicació de la seua professora Melissa Usina, la parella formada Alexandra Tatulescu i Anaïs Garcia va aconseguir aconseguir el Tercer Premi en la Categoria Duos amb la coreografia “Golden Hours”. Així mateix, Marta Molina es va alçar amb el Tercer Premi en la Categoria Solista, gràcies a la seua interpretació de la coreografia “Paraula Prohibida”.

 

De la mateixa manera, diumenge passat va ser el torn de les alumnes de Dansa Espanyola Paula Gimeno, Clara Sanz, Noa Gordillo i Lucía Ripollés, els qui també van participar en el Certamen de Dansa Edimsha. En l'apartat grupal, les alumnes van aconseguir alçar-se amb el Tercer Premi amb la coreografia “Amb passió”. En la categoria solista, Lucía Ripollés va aconseguir també el Tercer Premi amb la coreografia “Tot sol”. Tots dos reconeixements han sigut possibles gràcies al treball realitzat dia a dia, sota la coordinació de la seua professora Mayte Gaspar.