- Després de la pausa de Setmana Santa, aquest divendres 21 d'abril a les 18h al CMC la Mercè continua la segona edició del festival de teatre infantil

- Totes les representacions del festival són gratuïtes, amb entrada lliure fins a completar l'aforament


Divendres que ve 21 d'abril a les 18h al CMC la Mercè continua la segona edició del festival de teatre infantil El Cuc, amb l'obra ¿Miedo yo?, un espectacle de clown de la companyia Clowndestino Teatro. Totes les representacions del Festival són gratuïtes, amb entrada lliure fins a completar l'aforament.

Clowndestino Teatro és una companyia fundada en 2006 per Susana Giner i Vicky Montañez, dos artistes especialitzades i formades per múltiples escoles i professors referents en la tècnica del clown.

Des dels seus inicis, a més, ambdós han estat implicades en l'ONG Payasospital, i han contribuït a la millora de la qualitat de vida de xiquets, familiars i personal sanitari als hospitals, a través de l'humor i la fantasia. Amb una dotzena d'espectacles als muscles i dèsset anys als escenaris, és una de les companyies amb més trajectòria de la província d'Alacant.

L'espectacle ¿Miedo yo? que porten a El Cuc és un espectacle divertit per a públic familiar, d'uns cinquanta minuts de duració aproximadament. L'obra és una història terroríficament divertida en què les pallasses Bombilla i Protona donaran vida a un muntó de personatges bojos que lluitaran contra la maldestra bruixa Maruja Piruja, i per recuperar la llar de Filomena i la seua família.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha convidat la ciutadania a “omplir el CMC i a gaudir del festival que ja entra en la recta final. Ens queden només un parell d'espectacles i en acabar el festival els xiquets que hagen omplit el seu “Passaport Cuc” podran rebre les seues recompenses”.