- Divendres que ve, 24 de març, a les 18h amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament


El cicle de teatre infantil El Cuc torna al CMC la Mercè de Borriana aquest divendres, 24 de març, amb l'espectacle Oníricus de la Troupe Malabó. D’aquesta manera, grans i menuts tindran l'oportunitat de gaudir d'un nou espectacle a les 18h al CMC la Mercè amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Un espectacle d'aproximadament 55 minuts, en clau de clown i teatre gestual, en què dos surrealistes i embogits mossos de circ, que somien a convertir-se algun dia en vertaders artistes, es troben de sobte amb el desmantellament del circ italià per al qual treballen. Es rendiran i abandonaran?, o continuaran perseguint el seu somni? La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida siga interessant, i la Troupe Malabó ens ho conta amb Oníricus.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Vicent Granel, convida la ciutadania a omplir una vegada més al CMC la Mercè en una nova jornada d’El Cuc, per a xalar d'un espectacle de teatre ple d'humor i sensibilitat artística.

 

Troupe Malabó

La Troupe Malabó és una xicoteta companyia de teatre valenciana amb una llarga trajectòria, formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez. Compten amb una llarga formació en teatre i clown, i està especialitzada fonamentalment en el món del pallasso i en espectacles infantils o de públic familiar.

 

Pròximes actuacions

El 31 de març, la companyia Teatret de la Caixeta posarà en escena Jugando con Frozen, un espectacle amb cançons i titelles en què dos germanes juguen amb la pel·lícula de Frozen i, gràcies als seus jocs, descobriran la importància de la lleialtat. El 21 d'abril arriba Clown Destino Teatro amb l'obra ¿Miedo yo?, un espectacle de clown en què els xiquets podran descobrir que jugant desapareix la por.

El Cuc finalitzarà el 28 d'abril amb El flautista d’Hamelin, d’Amímic Teatre, una nova versió del conte clàssic amb actors i titelles, en el qual adults i xiquets participaran en jocs divertits.