L'Ajuntament de Borriana ha presentat la campanya de narració oral que oferirà sis  espectacles adreçats al públic familiar, tots els divendres d'abril i els dos primers de maig, a la sala d'actes del Centre Municipal de Cultura La Mercé a les 18 hores. 

Aquesta campanya de narració oral, que s'ha recuperat després de cinc anys sense realitzar-se, ha estat presentada en roda de premsa pel regidor de Cultura, Vicent Granel, i per la directora de la Biblioteca Municipal, Amparo Ríos, a la biblioteca del CMC La Mercé.

La programació s'iniciarà aquest divendres 8 d'abril amb l'espectacle de Félix Albo, i continuarà el 15 d'abril amb l'actuació de Trobadorets. El 22 d'abril actuarà Felip Kervarec, el 29 d'abril Valentí Piñot, el 6 de maig Pablo Albo i el 13 de maig Blai Senabre.

Tots els espectacles se celebraran al CMC La Mercé, excepte el del dia 15 d'abril que es farà al carrer en coincidir amb la Fira de les Lletres.

Amparo Ríos, directora de la Biblioteca Municipal, ha assenyalat que “aquesta activitat que recuperem és una manera de traure la biblioteca de les seues parets i de traure els llibres i els contes al carrer. Hem repartit a les escoles cartells i fullets perquè pares i xiquets vinguen a gaudir del que hem programat. Unes actuacions seran contacontes i altres seran espectacles emmotlats a l'escenari on es representaran”.

Per la seua banda, Vicent Granel, regidor de Cultura, ha explicat que “no hi haurà un espectacle igual a un altre. Cada divendres l'oferta serà diferent i els pares podran portar els xiquets a qualsevol d'aquests. Amb aquesta campanya de narració oral pretenem que els més menuts tinguen una activitat cada divendres i que aquesta activitat servisca per a fomentar la cultura i conéixer la biblioteca municipal”.